Profile introduceert nieuw onderhoudsconcept

bureauvdo
Pro’s van Profile garanderen consument transparantie, service en gemak
Veenendaal, 1 september 2015 – Profile Car & Tyreservice introduceert vandaag een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties. De Pro’s van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak. De vestiging in Terneuzen is eerste die de Pro’s mag voeren. In de komende maanden zal dit concept verder worden uitgerold over de andere vestigingen.
De introductie van het nieuwe concept is een verdere invulling van de onderhoudspropositie die al door een groot aantal Profile ondernemers wordt aangeboden en liggen in het verlengde van de naamswijziging Profile Tyrecenter naar Profile Car & Tyreservice eerder dit jaar.
Om de steeds kritischer wordende consument tegemoet te komen, introduceert Profile de Pro’s: acht garanties op het gebied van transparantie, service en gemak. De uitgevoerde werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en aangevuld met foto’s van de vervangen of gerepareerde onderdelen. Oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte, zodat hij precies weet waar hij aan toe is. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie. In dat jaar krijgt hij gratis hulp bij pech.
Een bezoek aan een Profile Car & Tyreservice moet natuurlijk een prettige ervaring zijn. Daarom een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi, brengt een expert gratis de banden op spanning en zorgt hij indien nodig voor een vervangende auto.
“De vestigingen die de Pro’s van Profile mogen voeren voldoen aan strenge eisen”, aldus Anthonie Zoomers, algemeen directeur van Profile. “Zo stellen we zeker dat we de verwachtingen van de klant worden waargemaakt.”