Onderhoud – vestiging Tilburg

Home » Onderhoud – vestiging Tilburg

Auto-onderhoud bij Profile: vakkundig en voordelig

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Profile Car & Tyreservice is je partner voor al je onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Kosten onderhoudsbeurt
Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van je auto. Bij Profile ben je verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto
Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij je auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we je olie en ruitenvloeistof.

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)
Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in de technische staat van jouw auto. Bij een grote beurt lopen wij je auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we je distributieriem, je uitlaat en je banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijg je bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kun jij weer een tijd veilig vooruit.

Merkonderhoud
Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. En met behoud van je fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Profile. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Airco-onderhoud auto
Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van je airco belangrijk. Voor een aircocheck betaal je bij Profile slechts € 29,95, voor een complete onderhoudsbeurt € 99,50.

Overig onderhoud en reparaties
Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van je distributieriem of een controle op je remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.

Kosten APK-keuring

Bij Profile Car & Tyreservice betaal je € 29,95 voor een complete APK-keuring. Dat is een totaalprijs, inclusief de afmeldkosten en milieumeting. En zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

De APK-kosten voor een camper zijn € 69,95.

Profile: voor al je onderhoud en reparatie

Als je auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Profile Car & Tyreservice helpt je snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Profile werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen. Maak direct online een afspraak bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt.

Vooraf contact over de prijs
Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loop je zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met je over de prijs. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van je remmen of je distributieriem, bij Profile ben je aan het juiste adres.

Wat kunnen wij onder andere aan je auto repareren?

 • Schokdempers
 • Olie vervangen
 • Koelvloeistof vervangen
 • Remmen
 • Uitlaat
 • Accu
 • Lampen / verlichting
 • Bougies
 • Distributieriem
 • Roetfilter
 • Ruitenwissers
 • Trekhaken
 • Vering