Landbouw / Grondverzet banden

Home » Landbouw / Grondverzet banden
Shovels en laadschoppen, graders, telescoopkranen, knikbestuurde of getrokken dumpers: de verscheidenheid in machines in deze branche is ongekend groot. Evenals het assortiment banden. De keuze voor grondverzetbanden wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: draagkracht, rijcomfort, stabiliteit en tractie op verscheidene ondergronden. Heeft U bandenpech of nieuwe banden nodig, voor het juiste advies moet u dus bij Profile Tyrecenter zijn.

Bij Profile kunt u niet alleen terecht voor de bekende grote merken, ook bieden we u keus uit meerdere importmerken. Daarnaast kunnen wij u ook vernieuwde banden aanbieden en kopen we karkassen en gebruikte banden in.

Deskundige advisering is in dit segment erg belangrijk. Onze verkoopadviseurs denken dan ook actief mee met u en/of uw klant en hebben een goed oog voor uw beider belangen, zowel in banden-technisch als in zakelijk opzicht! Tevens heeft ons personeel de specialistische kennis in huis en hebben wij de modernste apparatuur om u uitstekende service te kunnen beiden.

Grondverzetbanden moeten de eigenschappen en kwaliteiten hebben die zijn afgestemd op het voertuig en de toepassing. Uiteraard moeten deze banden tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. De meeste banden worden immers intensief ingezet, zij draaien en keren op terreinen waar zich veel scherpe voorwerpen bevinden. Bovendien moeten zij letterlijk vaak zware lasten dragen.